کاربردی ترین اپلیکیشن ها در سفر کدامند؟
الان دیگه واسه هر کاری یه اپلیکیشن موبایلی ساختن و اگر هم ساخته نشده باشه به زودی ساخته خواهد شد! پس برای سفر هم میشه اپ های مفید و مناسبی پیدا کرد که واقعا راه گشا هستن و فقط واسه قشنگی نیستن!
از وقتی تصمیم به سفر میگیرید تا زمانی که به خونه برمیگردین مسائل زیادی هست که میتونید با این اپ ها کارتون رو راه بندازید. کارایی مثل رزرو هتل یا خرید بلیط پرواز یا پیدا کردن جاهای دیدنی شهری که میرین و آشنایی با زبان اون ها.
اینجا اپلیکشن هایی رو معرفی میکنم که تو سفرهای خارجی و داخلی واقعا به کارتون میاد یا برای برنامه ریزی سفر بهتون میتونه کمک کنه.
– رزرو هتل و هاستل
قبل از شروع سفر و رسیدن به مقصد کار درست اینه که از محلی که قراره اقامت داشته باشیم یه اطلاعاتی پیدا کنیم و اتاق یا تخت خودمون رو رزرو کرده باشیم. برای اینکار اپلیکیشن های مختلفی وجود داره ولی من booking.com Travel Deals رو پیشنهاد میدم. با این اپ میتونید قیمت هتل ها و ویژگی هاشون و امکاناتشون رو به همراه تصاویری از اتاق ها و فضای هتل رو ببینید. محل هتلتون رو هم روی نقشه میتونید ببینید. و به صورت آنلاین اتاق رزرو کنید و هزینه اش رو در محل پرداخت کنید. البته این آخری بسته به هتل داره.هر هتلی قوانین خودش رو داره.
اگر هم هتل واستون گرون به حساب میاد میتونید از اقامتگاه یا همون هاستل استفاده کنید که با مبلغ بسیار کمتری به شما یک تخت اجاره میده. برای اینکار از اپ Hostel Bookers استفاده کنید. کاربردش مثل اپلیکیشن قبلیه ولی هاستل ها رو معرفی میکنه که خیلی هم کاربردیه. بیشتر کوله گردها و کسایی که ارزون سفر میکنن ازین اپ استفاده میکنن.
– پیدا کردن جاهای دیدنی
هر شهری که میرید به غیر از جاهای معروف که همه میدونن یه سری جاذبه های دیگه هم داره ، مثل تورهای یک روزه یا چند ساعته،رستوران های خاص و یا محله های قدیمی و زیبا و جاذبه هایی ازین دست که همه ازشون اطلاع ندارن یا اینکه کمتر بهشون توجه میکنن. برای اینکه اینجور جاها رو پیدا کنید پیشنهاد من به شما استفاده از Trip Advisor و یا Google Trips هستش. تو این نرم افزار ها میتونید جاهای دیدنی رو پیدا کنید یا قیمت تورهای محلی رو ببینید. البته امکانات دیگه ای مثل پیدا کردن رستوران ها و هتل ها و برنامه ریزی برای سفر هم توشون هست.
– اجاره ماشین یا تاکسی
تو هر سفری که میرید همه جا رو که نمیشه پیاده گشت ! بالاخره یه ماشین هم لازمه گاهی. اگه اوضاع بودجه تون خوبه میتونید یه ماشین اجاره کنید که تو هر کشوری یه قیمتی و شرایط خودشو داره. اول از همه گواهینامه رانندگی بین المللی میخواد. برای پیدا کردن ماشین اجاره ای و دیدن قیمت ها میتونید از نرم افزار Rentalcars.com استفاده کنید.
برای گرفتن تاکسی اینترنتی هم نرم افزار های خوبی مثل Uber و My Taxi و اسنپ و تپسی هم که تو ایران خودمون هستن. اپ تاکسی بیشتر بستگی به کشوری که میرید داره. Uber یه اپ جهانی به حساب میاد و تو بیشتر کشورا جواب میده. اسنپ و تپسی هم واسه ایران تو بعضی شهر های بزرگ جوابگو هست.
– وضعیت آب و هوا
قبل از سفر حتما وضعیت هوای مقصدتون رو در نظر بگیرید و برای اون آب و هوا لباس مناسب بردارید. برای آب و هوا من خودم از Google Weather و Accu Weather استفاده میکنم. با اینا میتونید هوای هر منطقه از دنیا رو تا چند روز آینده ببینید.
– مترجم همراه
بهترین راه برای ارتباط برقرار کردن دونستن زبون مردم اون منطقست ؛ اما حتما یه مترجم خوب میتونه کمکتون کنه . Google Translate برنامه ی خوبیه و در حالت آفلاین هم میشه ازش استفاده کرد. همچنین قابلیت ترجمه نوشته توی عکس ها رو هم داره و فقط کافیه از کلمه ای که میخواید معنیشو بدونید با این اپ یه عکس بگیرید! تا حدود زیادی این قابلیتش درست عمل میکنه.
– بلیط هواپیما
واسه پیدا کردن ارزون ترین بلیط هواپیما اپ های خوبی هست مثل Skyscanner و Momondo که یه لیست از پروازهای موجود به مقصد مورد نظر شما رو از فرودگاه مبدا تون جلوی شما قرار میده.
– یادگرفتن زبان
تو سفرهاتون و یا حتی اوقات بیکاری سعی کنید یه زبان جدید یاد بگیرید که خیلی به کارتون میاد برای اینکار هم از اپ Duolingo استفاده کنید که خیلی یادگیری رو آسون میکنه و جذاب.
– ارزونترین مسیر سفر
برای رفتن از یه شهر به شهر دیگه راحتترین راه استفاده از پرواز مستقیم هستش ولی ارزون ترین نیست. اگه میخواین راه های مختلف و قیمت هاش رو بدونید و از بین اون ها انتخاب کنید اپ Rome to Rio این کار رو به خوبی واستون انجام میده.
– پیدا کردن همسفر یا میزبان در مقصد
بعضیا مثل من سفر رو تنهایی شروع میکنن ولی دوس دارن با آدم های جدید و همسفر های مختلف تو مسیر آشنا بشن . یه اپ خوب واسه اینجور آدما و به خصوص کوله گردها هست به اسم CouchSurfing که توش میتونید آدم های علاقه مند به سفر رو در جاهای مختلف دنیا پیدا کنید، مسافران به مقصد مورد نظرتون رو بشناسید و تو شهری که قراره بهش برید یه میزبان پیدا کنید و در صورت توافق باهاش خونه اون شخص مهمون بشید!
– تبدیل ارز
پول هر کشوری ارزش خودش رو داره و هرجا پول خودشون رو قبول میکنن و اگه دلار هم از شما قبول کنن واسه اینکه سرتون کلاه نره و قیمتی که اجناس داره رو به دلار بتونید تبدیل کنید بهتره از یه اپ تبدیل ارزش ارز استفاده کنید. من XECurrency رو پیشنهاد میکنم. ریال ایران هم داخلش هست و واستون حساب میکنه که البته قسمت ریالش خیلی به روز نیست ولی در کل کار راه اندازه . به خصوص واسه تبدیل ارزهای دیگه به دلار.
– ارتباط و تماس در سفر
تو ایران خودمون اکثر افراد الان از تلگرام برای ارتباط روزمره استفاده میکنن ولی تو کشورای دیگه تلگرام خیلی استفاده نمیشه و به جاش Whatsapp و بعضی جاها هم Viber استفاده میشه. برای تماس تصویری هم Skype رایج هستش. برای ارتباط با خونوادتون از هر اپی که دوس دارید میتونید استفاده کنید ولی برای ارتباط با افراد دیگه تو کشور میزبان از اپ هایی که گفته شد میتونید استفاده کنید.
کاربردی ترین اپلیکیشن ها در سفر کدامند؟